Financieel advies op maat

Je bent geïnteresseerd in een woning in Meerlant en je wilt weten of deze binnen je budget past. Wij begrijpen maar al te goed dat je wilt weten hoeveel je kunt lenen. Het komt regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dat is vervelend voor zowel de koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je aan om een financiële check te doen.

 

Hoe word ik een voorrangskandidaat?

Ja, je leest het goed: Voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben afgegeven, een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet. 

Financieel advies op maat
De Rabobank denkt in alle situaties graag met je mee. Voor de doelgroepen: Starters, senioren, doorstromers en huurders hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de pluspunten en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen je graag je droomwoning in Meerlant te realiseren!

Vraag via de onderstaande knop een financiële check aan (Rabobank).

Financiële Check Meerlant / Westerdel (rabobank.nl)

 

Jouw duurzame droomhuis gezien in Meerlant?

Heb je interesse in een mooie duurzame woning in Meerlant? Laat dan een persoonlijke financiële check doen bij de Rabobank en vergroot zo de kans op je droomwoning. 
Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een woning in Meerlant bij de Rabobank een extra duurzaamheidskorting op je hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

* Duurzaamheidskorting hypotheekrente - Rabobank

 

Bekijk de mogelijkheden met één van onze adviseurs, zij helpen je graag!

Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van de Rabobank. Onze adviseurs v.l.n.r. Jolanda Dekker, Joost van Dragt, Annet Pruntel en Maurice Kruijer zijn nauw bij dit project betrokken en goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. 
Zij gaan dan ook graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Meerlant. Regel je afspraak voor een financiële check via onderstaande knop.

Financiële check Meerlant / Westerdel (rabobank.nl)

 

De Kleine lettertjes

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij de Rabobank af te sluiten, dus heb jij een financiële check elders (erkende hypotheekadviseur) laten uitvoeren, kom jij ook in aanmerking als voorrangskandidaat. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met de Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van de Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van jouw inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

Wanneer lever ik mijn financiële check in?

De financiële check dien je te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is te vinden in je persoonlijke account. In dit digitale inschrijfformulier kun je ook de financiële check uploaden. 


Onderstaand jouw financieel adviseurs.